Lagu dan Hidup

Aku suka dengerin lagu yang liriknya “ngena” bgt,mo itu punya Eminem,Firehouse, Mr.Big, Celine Dion, J-Lo, Mocca Ten 2 Five, Ballads of The Cliché sampe bahkan Didi Kempot dan Dewi Persik *guilty pleasure huh…?jadi jangan gede-gede nulisnya…*juga aku dengerin. Masalah utamanya adalah pada lagu-lagu berbahasa Inggris,kadanga tuh kaya’nya judulnya “ngena” bgt,tapi aku ga bisa ngerti keseluruhan isi lagunya karena ga nangkep seluruh liriknya. Gampang sech sebenarnya kalo memanfaatkan internet,tapi…menurut wejangan dari mas Pras yang berbunyi “seorang musisi tu bukan musisi kalo dia nyari kord sebuah lagu bukan dari lagu itu sendiri”,jadi maksudnya kalo pengen nyari kord atau lirik sebuah lagu…dengarkanlah lagu itu,jangan nyari yang instant….*tuh kan…mas pras masih ada bijak-bijaknya kok…*

And ini beberapa lagu yang lagi aku suka bgt (sumpah…enak bgt…musiknya juga asyik…)and maap kalo liriknya ga sesuai dengan aslinya…yah…inilah yang berhasil ditangkap telinga yang telah menggantung selama 20 tahun 1 bulan 22 hari di kepala saya…

Make It Simple (Ballads of The Cliché)

we both know we’ve been through lot of our tears together
tears and cry just like our first meal everyday
we know it’s hard but it has to be over
coz thing doesn’t always be like we wanted to be

every single road has it’s end
and every kind trouble always have it’s way to be done

and now the storm has over and the sun has shine since we through that day
it seems so long and now you got your smile back upon your lips

I still love you and I know you feel the same way too
But somehow this relationship has to be this way

Let’s just say it’s over and make it simple
coz when the bad has gone we will mean to be together

This is goodbye and I still love you
coz the part of my life bla…bla…bla….

Here For You (Firehouse)

So you think you’ve got it all figured out
But you know you can’t make it alone…
Everybody need somebody to help them out
And you know I could be that someone

And if you ever get lost on life’s high way
And don’t know where to go
There’s just onething that I want you to know…

I am here for you… oh….
Always here for you
When you needed shoulder to cry on,someone to rely on
I am here for you

So you think that love is long overdue
Tired of looking for someone to care…
Let me tell you now the choice is up to you
But you know I will always be there…

I am here for you… oh…
Always here for you
When you needed someone to hold you,remember I told you
I am here for you

So now you’ve got it all figured out
And you know you’ve found someone that cares
And if you ever needed somebody to help you out
Oh you know I will always be there

And if you ever get lost on life’s high way
And don’t know where to go
There’s just onething that I want you to know…

I am here for you… oh…
Always here for you
When you needed shoulder to cry on,someone to rely on
I am here for you… oh…
Always here for you
When you needed someone to hold you,remember I told you
I am here for you…
I am here for you

And FYI…saat tulisan ini aku kerjakan…aku sedang dengan asyiknya mendengarkan music playerku yang mainin “Boli Chudiyan” OSTnya “Kabhi Khushi Kabhi Gham” yang diperankan ma Shahrukh Khan and Hrithik Roshan *bener ga nulisnya ya…?* hehehe….guilty pleasure…tapi emang enak kok lagunya…hehehe… and bentar lagi lagu selanjutnya adalah….”Mencari Alasan” ga tahu sapa yang nyanyiin,grup band asal Malaysia yang namanya EXIST ato apa gitu…yang liriknya “Ikhlasnya hati…seringkali disalah arti…bla bla bla…andainya kita terus bersama belum tentu kita bahagia selama tidak kau rubah cara hidupmu *duh…ngena bgt ni lagu…* pokoknya ni lagu dan lagu-lagu sebangsa “Gerimis Mengundang” gitu sempet jadi hits jaman aku SMP dulu… Lagu-lagu “unik” laen yang ada di MP4ku adalah “Rindu serindu-rindunya”, “Gerimis mengundang”, “Tiada Kusangka”nya Sonia and Stings yang “Ga Tahu Apa Judulnya” hehehe…

mengingat betapa berartinya lagu-lagu dalam hidupku…kaya’nya aku perlu bikin satu blog lagi yang isinya lirik-lirik lagu yang meaningfull….

Advertisements

3 thoughts on “Lagu dan Hidup

  1. hya ampyuuun reiiiiiaku tau banget yaa itu exist,“manis di bibir, memutar kata, malah kau tuduh akulah segala penyebabnya…”hahahahahah!! itu kan liriknya??huahahahahahu should try to hang out with bama sometimes, he has a thing for malaysian songs… hahahaha..i know that song from him, and many more malay songs, kita bahkan pernah kepengen karaokean nyanyi lagu malay… huahahahahajadi inget bama, hahahahahaha..dodol surodol..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s